La nostra obsessió és la qualitat del producte, i per aquest motiu, treballem amb productors de reconegut prestigi i experiència.

Des de Compracarnefresca.es, ens encarreguem de supervisar tots els productes oferts en la nostra plataforma web i tots els productes demanats pels nostres clients. Així mateix, garantim que tots els seus productes són de procedència nacional i compleixen els estàndards de qualitat més rigorosos.

Tota la carn la servim envasada individualment, d'aquesta forma assegurem una major data de caducitat en tots els productes.

Es recomana congelar els productes si s'acosta la data de caducitat i no hi ha previsió de gastar-ho. Si algun dels productes ha perdut la protecció de l'envàs, es recomana consumir-lo com més aviat millor. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí