Realització, preparació, lliurament i facturació de les comandes.

  • Realització de les comandes: Seleccionar la quantitat de producte desitjat i afegir al carret. En el carret de compra es pot modificar o eliminar els productes seleccionats. Verificar les dades d'usuari. Introduir (si és la primera vegada) l'adreça d'enviament i facturació. Seleccionar l'enviament. Seleccionar la forma i finalitzar el pagament.
  • Preparació de les comandes: Transmetem les teves necessitats de compra als nostres productors perquè preparin i envasin els productes. El producte arriba a la nostra central el mateix dia, on es verifica la qualitat, quantitat i pes de tots els productes. Es preparen les comandes de tots els clients per a optimitzar el transport i evitar trencaments en aquest.
  • Lliurament: Garantim que des que es talla, envasa, prepara la comanda i rep en l'adreça d'enviament no han transcorregut 24 hores. Per a garantir un correcte funcionament i en tractar-se de producte fresc, es realitzaran els enviaments tots els dimecres i divendres, excepte en dies festius. En rebre el producte, has de verificar que és correcte i no ha sofert mal o cap manipulació durant el transport, en cas contrari has de posar-te en contacte immediat amb nosaltres. Mirar Política de devolucions.
  • Facturació: Totes les comandes es cobren a l'hora de realitzar-se. Les factures es reben en el correu electrònic del client i es poden consultar en el panell d'administració d'usuari.

Eina Mis Listas.

Les meves Llistes és una molt útil eina que et permet organitzar les teves comandes segons les teves preferències de compra. D'aquesta forma podràs estalviar temps i evitar errors a l'hora de realitzar les teves comandes periòdiques.

A continuació, detallarem una guia d'ús de l'eina Mis Listas:

  • Per a poder accedir a aquesta eina, has d'estar registrat en la nostra web, tant com professional com per a particular.
  • Quan estiguis registrat a la web, a la part superior, just a la dreta del cercador de productes, apareixerà un botí amb el nom de Mis Listas, al seleccionar el botó s'obrirà un menú amb una llista de productes determinada (Mi lista de productos).
  • Pots crear noves llistes o fer servir la llista predeterminada si només en voles usar una, pots esborrar i crear tantes llistes com vulguis, i pots seleccionar la llista desitjada per defecte i esborrar totes aquelles llistes creades per nosaltres.
  • Seleccionant el botó veure la llista, s'obrirà el vostre llistat de productes, amb la informació més rellevant. El nom del producte, el preu unitari, el preu per kg (segons la teva tarifa aplicada), la quantitat que desitja demanar i l'opció d'afegir al carret de compra. 
  • Per introduir productes a la teva llista personalitzada de Mis Listas, hauràs d'anar als productes que vols comprar periòdicament i prémer el botó de afegir a Mis Listas, i en aquest moment, tots els productes desitjats apareixeran a l'eina.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí